Pet Shop

U Pet Shop-u možete naći sve za vašeg ljubimca: hranu,šampone,četke, češljeve transportere, posude za hranu i vodu, ogrlice davilice, povodnike, pištaljke, ogrlice protiv buva i krpelja, sredstva za negu dlake, grebalice za mačke, kragne koje se koriste postoperativno, korpe za pse (kožne i platnene), pincete za vađenje krpelja, posip za mačke, zubne paste, igračke, itd.

 • Hrana za pse i mačke

  Hrana za pse i mačke koja se koristi kao zamena za majčino mleko, hrana do šezdesetog dana života,različite vrste startera, hrana za štenad i mačiće do 12 t.j do petnaestog meseca života, hrana za odrasle pse, hrana za specifične rase pasa, hrana za specifične rase mačaka.

 • Poslastice

  Čokolada crna i bela, čokoladne bombone, želatinozne kosti, mineralne kosti,mineralni štapići, keks za pse i mačke, čips, mačija trava, itd.

 • Multivitaminski preparati

  U obliku tableta, praškova, granula ili tečnom stanju. To su preparati koji sastavljeni najčeše od vitamina, mikro i makro elemenata i različitih amino kiselina. Pa na osnovu tih najčešćih kombinacija imamo preparate za razvoj koštanog sistema, za rast i poboljšanje kvaliteta dlake, za razvoj mišićnog tkiva.

 • Ektoparaziti

  Imamo veliki broj spotona za sve kategorije pasa i mačaka sledecih vrsta: FRONTLINE, FRONTLINE COMBO, ADVOCATE, ADVENTIX, FYPRYST.

 • Dijetetska hraniva

  Ova hrana se koristi po preporuci veterinara, a na osnovu tačne dijagnoze bolesti ili u preventivne svrhe.

 • Hrana za pse, Proizvođači

  ROYAL CANIN, HAPPY DOG, PEDIGREE, NATURAL&DELICIOUS, DR ALDER, ECOPET, CIBAU, CESAR, HAPPY CAT, JOSERA, GIUNTINI, SHEBA, WHISKAS, KITEKAT, FRISKIES, FARMINA...